Suudi Prens ve Kral, Kaşıkçı'nın Ailesini Arayarak Taziyelerini Sundu!

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayı ile alakalı sorumlu tutulan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ve Kralı Selman bin Abdulaziz, Kaşıkçı'nın ailesini arayarak taziye ziyaretinde bulundu.

22.10.2018-10:08 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-10:12)

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman, katledilen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ailesine başsağlığı telefonu etti. Kaşıkçı'nın öldürülmesinden sorumlu tutulan Selman ailesi, mesele ile alakalı iddialara şimdilik resmi bir yanıt vermedi.

KAŞIKÇI'NIN AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Suudi Arabistan haber ajansı SPA'ya göre, Kral Selman ile Veliaht Prens Bin Selman, Kaşıkçı'nın oğlu Salah'ı telefonla arayarak taziyede bulundu. Kral Selman ve Prens Bin Selman, Salah'la ayrı ayrı yaptıkları görüşmelerde, Kaşıkçı ailesine ve akrabalarına en içten başsağlığı dileklerini sunarken, Salah da onlara teşekkür etti.

NE OLMUŞTU?

Suudi Arabistan hükumeti, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğuna girmesinin ardından haber alınamayan Kaşıkçı'nın konsolosluk binasında meydana gelen arbede neticesinde öldüğünü duyurmuştu.

Kaşıkçı'nın kaybolduğu günden beri Selman ailesi olayın merkezinde yer aldı. Kaşıkçı'nın öldürülmesinden sorumlu tutulan Selman ailesi, mesele ile alakalı iddialara şimdilik resmi bir yanıt vermedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal