Survivor Hayrettin Elendi Mi?

Bu sene yayınlanan Survivor 2021'e kuşkusuz damgasını vuran isimlerden biri de oyuncu Hayrettin Karaoğuz oldu. Peki Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin elendi mi?

20.02.2021-17:09 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-17:09) Survivor Hayrettin Elendi Mi?

Survivor 2021 tüm heyecanı ile devam ediyor. Survivor Ünlüler takımında yer alan Hayrettin Karaoğuz kimdir? Survivor Hayrettin elendi mi? 

SURVİVOR HAYRETTİN ELENDİ Mİ?

TV8'de yayınlanan 'Survivor 2021'den elenen son yarışması Hayrettin Karaoğuz oldu. Ünlü oyuncu yarışmaya vedası herkesi şaşırttı. Survivor'dan elendikten sonra ilk açıklamasını yapan Hayrettin Karaoğuz, yarışmadaki favori isimlerini açıkladı.

Survivor'da psikolojik savaşın henüz başlamadığını dile getiren Hayrettin, "Survivor'da her an zorlandım. Survivor'ın bu kadar zor olacağını beklemiyordum. Ne tahmin ediyorlarsa iki çarpı, üç çarpı fazlası. Psikolojik savaş başlamadı henüz. O başladığı zaman daha zor olacak. Ben psikolojik savaşın başlayacağı zaman elendim' ifadelerini kullandı. 

'SMS birincisinin beni söyleyeceğini tahmin ediyordum. Acun abi 'Hayrettin' dediği anda, Survivor hayatım film şeridi gibi geçti önümden, çok acayip bir histi. Üzüldüm, arkadaşlarımla sarıldığımda bir anı kaldı aklımda.'

Yarışmadaki favori isimlerini açıklayan Survivor Hayrettin, 'Sergen'in birinci olmasını isterim. Şampiyonun bizim takımdan çıkmasını isterim' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal