16 Şubat Salı Survivor'da Kim Elendi?

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. 16 Şubat Salı Survivor'da kim elendi? Survivor iletişim ödülünü kim kazandı?

17.02.2021-10:34 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-10:34) 16 Şubat Salı Survivor'da Kim Elendi?

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2021'de dün akşam Ünlüler takımından bir kişi adaya veda etti. Peki 16 Şubat Salı Survivor'da kim elendi?

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Survivor'da gönüllüler daha önce iletişim ödülü almadıkları için bu sefer ödül için her şeylerini ortaya koydu. Yarışmacılar için tüm oyunların ve ödüllerin en kritiği olan iletişim ödülü mücadelesi izleyenlerin nefeslerini tuttu. Ünlülerde 9. sayı Doğan ile geldi. 16 Şubat iletişim oyununu ise Ayşe'ye karşı Merve alınca ünlüler takımı iletişim oyununu kazandı. 

İLETİŞİM ÖDÜLÜ NEYDİ?

Son olarak sembol oyununu oynanan takımlardan iki isim hem sembolü hem de ödülü kazanmıştı. Gönüllülerden Poyraz, ünlülerden de Gonca sembolü aldı. Poyraz beraberinde; Reşat, Hanzade ve Yunus Emre'yi mercimekli köfte ödülüne götürürken, Gonca ise Merve, Melis ve İlayda'yı seçti. Salı akşamki bölümde ise aileleri ve arkadaşlarından herhangi bir haber almak için ünlüler ve gönüllüler iletişim oyununa çıktı. Yarışmanın ödülü ise bir arkadaşlarıyla WhatsApp üzerinden yazışma oldu. 

SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM KİM ELENDİ? 

Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden ünlüler, ilk olarak yedeklerden yarışmaya dahil olan Doğan'ı ilk aday çıkardı. SMS oylamasında birinci olan Batuhan, üçüncü ve son eleme adayı olarak Hayrettin'in ismini verdi. Eleme gecesinde adaylar Doğan, Çağrı ve Hayrettin oldu. En az SMS oylamasına sahip olan Hayrettin adaya veda eden isim oldu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal