Survivor Doğan Kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor, yayınlandığı akşam en çok konuşulan konulardan biri olmaya devam ediyor. Özellikle yarışma kadrosundaki isimler araştırılıyor. Bu isimlerden biri de Survivor Doğan. Peki Survivor Doğan kimdir?

12.02.2021-08:43 - (Son Güncelleme: 12.02.2021-08:43) Survivor Doğan Kimdir?

Uzun süredir yayın hayatına devam eden Survivor, hayatımızın bir parçası haline geldi. Sosyal medyanın gündeminde de olan yarışma programı, birçok kişi tarafından araştırılıyor. Araştırılan konuların başında ise yarışmacıların kim olduğu geliyor. En çok merak edilen isimlerden biri de Survivor Doğan.

Peki Survivor Doğan kimdir? Survivor Doğan kaç yaşında? Survivor Doğan Instagram hesabı ne? İşte merak edilen bu soruların cevabı...

SURVIVOR DOĞAN KİM?

Survivor Doğan Keser, 21 Mayıs 1992'de İstanbul'da doğdu. Zeytinburnu Spor altyapısında uzun süre eğitim gördü. Bunun yanı sıra profesyonel olarak A takımda da oynadı. Ancak askerlikten döndükten sonra başka işlere yoğunlaştı. Şu anda ağabeyi ile birlikte bir erkek giyin mağazaları bulunmaktadır. Survivor Doğan, evli ve bir kız babasıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal