Survivor 8 Şubat Kim Kazandı?

Survivor 8 Şubat Pazartesi yayınlanan bölümünde iki takım oyuncuları, sembol ve ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor sembol oyununu kim kazandı?

09.02.2021-10:08 - (Son Güncelleme: 09.02.2021-10:08) Survivor 8 Şubat Kim Kazandı?

TV8 ekranlarından yayınlanan ve en sevilen yarışma programı Survivor, çekişmeli mücadeleye sahne oldu. 8 Şubat günü yayınlanan programda oynanan ödül oyunu ve sembol oyunu sosyal medyanın en çok konuşulan konulardan biri oldu. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor sembol oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği ve en çok izlenen programlardan biri olan Survivor 2021, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından bir olmaya devam ediyor. İnternet kullanıcıları özellikleri dün akşam oynanan sembol ve ödül oyununu kimin kazandığını merak ediyor.

İki takımın kıyasıya mücadele ettiği ödül oyununu kazanan takım, atıştırmalık ve sandviç kazanacaktı. Sembol oyununun ödülü ise havuçlu kek oldu.

SURVİVOR 8 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Daha öne oynanan ödülü kaybeden ünlülerle dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerin karşı karşıya geldiği oyun kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Heyecanının doruklarda olduğu oyunu kazanan takım ünlüler takımı oldu.

SEMBOL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Oynanan ödül oyunun ardından yarışmacılar sembol oyunu için karşı karşıya geldi. Bireysel mücadelede erkeklerde sembolü alan isim gönüllüler takımı yarışmacısı Steven olurken kadınlarda ise Aleyna kazanan isim oldu.

Aleyna havuçlu kek ödüllü için Dora, Baran ve Reşat'ı seçti. Steven ise Ayşe, Hanzade ve Yunus Emre'yi ödüle götürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal