The Matrix: Resurrections Biletleri Satışa Çıktı!

The Matrix: Resurrections en sonunda vizyona girdi. Birçok sinema salonunnda gösterime girmiş durumdadır. The Matrix Imax'e gelip gelmeyeceği çok tartışıldı. Peki, Matrix'i internetten ne zaman izlenebilecek?

09.02.2021-09:23 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-15:31) The Matrix: Resurrections Biletleri Satışa Çıktı!

Sinema tarihinin mihenk taşlarından, bilim kurguyu yeni jenerasyonla birleştiren ve underground internet kültürünü yüzeye çıkaran Matrix, yaklaşık 20 yıl sonra tekrardan izleyici karşısına çıktı. Eleştirmen puanlarının karışık geldiği yapım, ilk gününden tartışma konusu haline gelmiş durumdadır. 

OLUMSUZ ELEŞTİRİLER ALIYOR

Geçtiğimiz günlerde basın gösterimi yapılan Matrix'in son filmi ünlü film puanlama sitesi Rotten Tomatoes'de yüz üzerinden 70 puan aldı. Eleştiri puanı beklentilerin bir hayli altında geldi. Gelen eleştiriler yapımın eğlenceli lakin derinlikli olmadığı, eski yapımların parodisi haline geldiği yönündedir.

KONUSU 

Tüm dünyada büyük şok etkisi yaratan ve birçok kişiyi etkileyen Matrix, 2 yıl önce yeni filmin geleceğini açıklamasıyla birlikte tüm gözleri tekrardan üzerine dikmişti. Yayınlanacak tüm fragmanlar yayınlandı ve tüm gözler filmin çıkış tarihinde geldi. The Matrix Resurrections’ın konusu hakkında net bir şey söylenmiyor çünkü konuyu sır gibi saklıyorlar. Fragmanlardan görüldüğü üzere uzun süredir Matrix’te (yani bizim gerçek dünya sandığımız hayat)yaşayan Neo, yine bir stimulus tarafından uyarılır. Bu uyarı, kahramanı yolculuğa çağırır. Hafızası silinen Neo, onca yaşadığı şeyi hatırlamaya çalışır.

Neo, ilk Matrix filminde beyaz yakalı bir çalışanın sorunlarıyla boğuşmaktaydı. Yine beyaz yakalıdır ama bu sefer 22 yıl ileridedir. Yeni sorunları vardır. Sorunlarını mavi haplarla çözer. Psikolojik terapi de görmektedir. Genç Morpheus da filmde görülüyor. 


MATRIX VİZYONA GİRDİ

The Matrix Resurrections vizyona en sonunda girdi.. Lana Wachoski’nin yazıp yönettiği film 24 Aralık 2021 tarihinde beyaz ekranda izleyicinin karşısına çıktı. Yapım uzun bir süre vizyonda kalması bekleniyor. Film vizyona girdiği gün internetten de erişilebilir olacak. HBO Max’e sahip olanlar filmi internet üzerinden izleyebilecek. Buna rağmen film için gişe beklentisi oldukça yüksek.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI MI?

Filme 20 günden az bir süre kaldı ve biletler ön satışa çıkmış bulunuyor. Sinema salonlarının resmi siteleri ya da üçüncü parti bilet satışı yapan siteler üzerinden filmin bileti alınabilir. 


IMAXE GELECEK Mİ?

En çok sorulan sorulardan biri de Matrix’in Imax olarak sinema salonlarında gösterilip gösterilmeyeceği. Film birçok sinema salonunda Imax olacak gösterilecek.

MATRIX RESURRECTIONS OYUNCU KADROSU

İlk Matrix’in oyuncu kadrosunun önemli bir kısmını koruyan film, eklemeleriyle birlikte sağlam bir kadroya sahip durumda. Keanu Reeves’in başrolde olduğu filmin oyuncu kadrosunda Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Lambert Wilson, Daniel Bernhardt, Christina Ricci bulunuyor. 

ELON MUSK MATRIX İÇİNDE OLDUĞUMUZU SÖYLEMİŞTİ

Dünyanın en zengin ismi ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Matrix gibi bir simülasyonun içinde olduğumuzu geçtiğimiz gün bir röportajında belirtti. Musk, insanlığın aslında bir bilgisayar oyunu içerisinde olduğunu düşünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal