Keanu Reeves'in Sırları Açığa Çıktı: 'Cehennemden Geçiyor'

John Wick serisi ile kariyerinde önemli bir döneme adım atan Keanu Reeves, dünyaca ünlü Matrix film serisinin The Matrix 4 filmi ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aksiyonu bol olan filmler için adeta üstün çaba sarf eden aktörün antrenörü, Keanu Reeves hakkında sırları açığa çıkardı.

22.02.2021-15:44 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-15:44) Keanu Reeves'in Sırları Açığa Çıktı: 'Cehennemden Geçiyor'

Gerek iş disiplini gerekse mütevazılığı ile nam salan Keanu Reeves’in antrenörü, aktörün egzersiz planını paylaştı. Keanu Reeves, The Matrix 4 filmi ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. 

'ZORLU SAHNELERDE DUBLÖR KULLANMAK İSTEMEZDİ'

Ünlü film yıldızı Keanu Reeves, daha önce zorlu aksiyonların yer aldığı sahnelerde dublör kullanmak istememesi ile gündeme gelmişti. Fakat 56 yaşındaki ünlü oyuncunun dublörü, Reeves'in yeri geldiğinde geriye çekilip dublörlerin işlerini yapmalarına izin verdiğini söylemişti.

Reeves'in canlandıracağı sahnelerin üstesinden gelebilmesi için uyguladığı egzersiz rutini görünenden daha yorucu ve yoğun görünüyor. We Got This Covered'ın aktarmasına göre Reeves'in antrenörü Patrick Murphy oyuncunun sevdiği egzersizlerin listesini paylaştı.

'REEVES'İN VÜCUDU CEHENNEMDEN GEÇİYOR'

Listedeki hareketler arasında dış rotasyon (external rotation), band reverse fly, band row gibi bantla yapılan egzersizlerin yanı sıra, şınav ve plank da bulunuyor. Murphy rolün zorluk derecesini şöyle ifade etti:

'John Wick sinema tarihinin en çok fiziksel güç gerektiren rollerinden birisi. Koreografi, birden fazla dövüş disiplini, takla atma, zorlu sahneler, ata binme, zorlu biçimde araç kullanma, silah eğitimi ve diğer eğitimler Keanu Reeves'in vücudunun cehennemden geçtiği anlamına geliyor.'

Kariyeri süresince pek çok oyuncu ile çalışan Murphy, Reeves'in azminin kendisini hala şaşırtmakta olduğunu şu ifadelerle açıkladı:

'Keanu Reeves filmlere hazırlanırken muazzam düzeyde odaklanır ve kendini tamamen adar. Motivasyonunu nereden aldığını bilmiyorum ama iş ahlakının bu dünyanın dışında olduğunu biliyorum. Yapım başlamadan önce aylarca hazırlanıyor ve çekimler süresince antrenman yapıyor.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal