Survivor 16 Şubat Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da dün akşam iletişim oyununu oynandı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği yarışmada iletişim oyunu galibi kim oldu? 16 Şubat Survivor iletişim oyununu kazanan kim oldu?

17.02.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-09:32) Survivor 16 Şubat Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Dün akşam ekranlara gelen Survivor ödül oyununu hangi takımın kazandığı merak ediliyor. TV8'de ekrana gelen ünlüler-gönüllüler mücadelesinde Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı?

SURVIVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

İletişim oyununda yaşanan heyecanlı dakikalar dün akşam ekrana geldi. Daha önce iletişim ödülü alamayan gönüllüler takımı bu sefer kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Yarışmacılar açısından en kritik ödüllerden biri olan iletişim ödülünde kazanan kim oldu? 

16 ŞUBAT İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Son olarak sembol oyunu için mücadele eden takımlardan iki isim hem sembolü hem de ödülü kazanmıştı. Gönüllülerden Poyraz, ünlülerden ise Gonca sembolün sahibi oldu. Poyraz beraberinde; Reşat, Yunus Emre ve Hanzade'yi mercimekli köfte ödülüne götürürken, Gonca ise Merve, Melis ile İlayda'yı seçti.

İLETİŞİM ÖDÜLÜ NE?

Dün akşam ekrana gelen bölümde ise ünlüler ve gönüllüler, aileleri ve arkadaşlarından haber alabilmek için iletişim oyununa çıktı. Yarışmanın ödülü ise bir arkadaşla WhatsApp yazışması oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal