15 Şubat Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Tüm hızı ve heyecanıyla süren Survivor'da dün akşam oynanan ödül oyununu kimin kazandığı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da son bölüm ödül oyunu oynandı. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? 15 Şubat 2021 Survivor ödül oyunu kazananı kim?

16.02.2021-09:46 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-09:46) 15 Şubat Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

15 Şubat akşamı TV8 ekranlarına gelen Survivor'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu fenomen yarışmanın kazananı hangi takım oldu? 15 Şubat 2021 Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu hafta ödül oyunu voleybol ile sahibini buldu. Mavi ve kırmızı takımların kıyasıya mücadele ettiği yarışmada ödül oyununu kim kazandı?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunları sonrasında konseyde isim çıkaran iki takım, ödül oyununa çıktı. Her iki takımın da kazanmak için çıktığı platformda büyük bir mücadele yaşandı. Günün ödülü ise kahvaltılık menemen oldu. Ödül oyununu kazanan takım gönüllüler oldu ve takım, ödülün sahibi oldu.

15 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Oynanan ödül oyununu 10-9 ünlüler takımı kazanmıştı. Daha sonra ise sembol oyunu oynandı. Survivor ödül oyununu kim kazandı?

15 ŞUBAT SURVİVOR ÖDÜLÜ NEDİR?

Ödülü kazanan takım, çift kişilik iki yatağı bir hafta süresince kullanabilecek. Öte yandan oyunu kazandıkları an ve ertesi sabah menemen ile birer dilim ekmek de yarışmacılara verilecekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal