Zack Snyder’s Justice League Ne Zaman Yayınlanacak?

Orijinal film olan Justice League'in bir diğer filmi olan Zack Snyder’s Justice League için yayın tarihi açıklandı. Fragmanı yayınlanan filmin ne zaman beyaz perdeye yansıyacağı ise merak konusu oldu. Peki Zack Snyder’s Justice League ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen bu sorunun cevabı...

15.02.2021-18:00 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-18:00) Zack Snyder’s Justice League Ne Zaman Yayınlanacak?

Orijinal filmde bulunmayan yaklaşık 2.5 saatlik görüntü ve farklı karakterlerin yer alacağı Zack Snyder’s Justice League, yakın zamanda yayınlanması beklenen yapımlardan biri. Yeni gelen fragmanla birlikte filmde farklı sahnelerin de yer aldığı görülüyor.

Bunun yanı sıra orijinal hikayeden de kesitler yer alıyor. Filmin takipçileri ve hayranları da Zack Snyder’s Justice League'in ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki Zack Snyder’s Justice League ne zaman yayınlanacak?

ZACK SNYDER'S JUSTICE LEAGUE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen Zack Snyder tarafından yapılacak film yaklaşık 4 saat uzunluğunda olacak. HBO Max üzerinden yayınlanması planlanan filmin 18 Mart'ta izleyiciyle buluşması bekleniyor. Ancak filmin sinemada mı yoksa dijital içerik platformlarında mı yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Yakın zamanda yayınlanacak film için hayranların heyecanlı bekleyişi sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal