Survivor Gizem kimdir, nereli ve kaç yaşında? Türk model Gizem Memiç hangi sezon yarıştı? Gizem Memiç hayatı ve biyografisi

Survivor ile gündeme gelen isimlerden birisi olan Gizem Memiç’in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Güzellik kraliçesi seçilerek dikkat çeken Türk model Gizem Memiç’in Survivor’da ne zaman yarıştığını öğrenmek isteyenler internete yöneldi. Peki Survivor Gizem kimdir, nereli ve kaç yaşında? Türk model Gizem Memiç hangi sezon yarıştı? İşte Gizem Memiç hayatı ve biyografisi…

04.01.2024-17:54 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-17:54) Survivor Gizem kimdir, nereli ve kaç yaşında? Türk model Gizem Memiç hangi sezon yarıştı? Gizem Memiç hayatı ve biyografisi

Survivor All Star 2024’te güzelliği ile dikkat çeken isimlerden birisi olan Gizem Memiç, kırmızı takımda yarışma hayatına başladı. Şampiyon olmak için elinden geleni yapacağını belirten Gizem Memiç’in hayatı ve kariyeri gibi detaylar merak ediliyor. Miss Turkey’de birinciliği olan Gizem Memiç, yarışmada üçüncü sezonunu geçirecek. Peki Survivor Gizem Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Türk model Gizem Memiç hangi sezon yarıştı? 

Gizem Memiç kimdir?

Survivor All Star 2024 kırmızı takım yarışmacısı Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 tarihinde dünyaya geldi. 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey olarak seçilen Gizem Memiç, daha sonrasında hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye’yi temsil etti.

Gizem Memiç

Eğitim hayatını Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümüyle tamamlayan güzel yarışmacı, 2016 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katıldı. 2016 sezonunda 10. olan Gizem Memiç, Survivor 2022’de de mücadele etmiş ve yarışmaya 14. haftada veda etmiştir.

Survivor All Star 2024’te yarışacak olan Gizem Memiç’in 2018 yılında evlendiği Burak Mert ile olan fotoğraflarını 2022 yılında kaldırması sonucu boşandığı iddia edilmişti ancak Memiç’ten konu hakkında açıklama gelmedi.

Sosyal medyada aktif olan Gizem Memiç’in ‘’@gizemmemic’’ adlı Instagram hesabında 225 bin takipçisi ve 401 paylaşımı bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal