Survivor Bozok kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bozok Gören mesleği ne, yarışmaya daha önce katıldı mı? Bozok Gören hayatı ve biyografisi

Survivor All Star 2024’te kırmızı takım yarışmacılarından Bozok Gören’in hayatı ve kariyeri merak edildi. Sezon sonunda şampiyon olmak isteyen Bozok’un daha önce yarışmada yer alıp almadığı da merak konusu. Peki Survivor Bozok kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bozok Gören mesleği ne, yarışmaya daha önce katıldı mı? İşte Bozok Gören hayatı ve biyografisi…

04.01.2024-17:14 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-17:14) Survivor Bozok kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bozok Gören mesleği ne, yarışmaya daha önce katıldı mı? Bozok Gören hayatı ve biyografisi

Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Survivor All Star 2024’te hayatı merak edilen isimlerden birisi de Bozok Gören oldu. Yarışma içerisinde daha oturaklı ve sakin bir tavır takınan Bozok Gören’in hayatı başta olmak üzere pek çok konu başlığı internet üzerinden araştırılıyor. Peki Survivor Bozok Kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bozok Gören mesleği ne, yarışmaya daha önce katıldı mı? 

Bozok Gören kimdir?

Bozok Gören, 5 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Ankaralı olan Güven, eğitim hayatını sırasıyla Ankara, İstanbul ve ABD’de tamamlamıştır.

Bozok Gören

2000 yılında mankenlik yapan Bozok Gören, aynı zamanda su altı teknolojisi eğitimi almış ve dalgıçlık mesleğini yürütmüştür. 

Bozok Gören ne zaman yarışmaya katıldı?

Survivor All Star 2024’te yarışan Bozok Gören, daha önce 2013 Survivor’daki Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında yer almış ancak şampiyon olamamıştır. 

Bozok Gören, 2012 yılında Amerika’da tanıştığı Amy ile evliliğini sürdürürken bu evlilikten Gemma Ocean Gören adında bir kız çocuğu sahibi olmuştur.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal