Survivor All Star 2024 Yasin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yasin Obuz yarışmaya ne zaman katıldı, kaçıncı oldu? Yasin Obuz hayatı ve biyografisi

MasterChef Türkiye’de dikkatleri çektikten sonra Survivor’da da gündem olan Yasin Obuz, bu akşam başlayacak olan Survivor All Star 2024 yarışmasında mücadele edecek. Yasin’in yarışmaya bu sezon da damga vurması bekleniyor. Peki Survivor All Star 2024 Yasin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yasin Obuz yarışmaya ne zaman katıldı, kaçıncı oldu? İşte Yasin Obuz hayatı ve biyografisi…

01.01.2024-18:03 - (Son Güncelleme: 01.01.2024-18:03)

Survivor’da yer yer heyecan yer yer ise gerilim dolu bir sezon daha başlıyor. Yarışmada geçmiş dönemlere damgasını vuran pek çok isim bulunurken MasterChef ile dikkatleri çeken ardından da burada tanınırlığını artıran Yasin Obuz arama motorlarında en çok sorgulanan Survivor All Star 2024 yarışmacıları arasında yer alıyor. Peki Survivor All Star 2024 Yasin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yasin Obuz yarışmaya ne zaman katıldı, kaçıncı oldu? 

Survivor All Star 2024 Yasin kimdir?

Survivor’da yarışacak olan Yasin Obuz, 21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğdu. 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

Survivor Yasin

Yasin Obuz, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşamış ve birçok ülkeye gitmiştir. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemlemiştir. Survivor Yasin ilk olarak MasterChef’te yarışmış, daha sonra Survivor’a katılmıştır.

Survivor Yasin dükkanı nerede?

Yasin Obuz, Survivor’da şöhreti yakaladıktan sonra İstanbul Beşiktaş’ta lüks bir hamburgerci açmıştır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal