Survivor Furkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Furkan Kızılay ne zaman yarıştı? Furkan Kızılay hayatı ve biyografisi

Çocuklar Duymasın dizisindeki Havuç karakteriyle akıllarda yer edinen Furkan Kızılay, Survivor All Star 2024’te yarışacak isimlerden birisi olacak. İzleyenler Furkan Kızılay hayatı ve biyografisi hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki Survivor Furkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Furkan Kızılay ne zaman yarıştı? İşte konu hakkında merak edilenler…

01.01.2024-17:45 - (Son Güncelleme: 01.01.2024-17:45)

TV8 ekranlarında bu akşam başlayacak olan Survivor All Star 2024’te yarışacak isimlerin hayatı ve kariyerleri merak ediliyor. Yarışmada daha önce de yer alan Furkan Kızılay, programa bir kez daha geri döndü ve şampiyonluk hedeflediğini söyledi. Çocuklar Duymasın dizisindeki Havuç karakteriyle gönülleri kazanan Furkan Kızılay’ın hayatı ve biyografisi sorgulanıyor. Peki Survivor Furkan Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Furkan Kızılay Ne Zaman yarıştı?

Furkan Kızılay kimdir?

Oyuncu ve şarkıcı Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bir dönemin başarılı dizilerinden Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında Aşksın Sen adlı albümü çıkarmıştır. 2010 yılında çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmaya başlamıştır.

Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürmektedir.21 Ocak 2017 tarihinde TV8'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yarıştı. Daha sonra 2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem adlı dizide rol aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal