Survivor Ersin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ersin Korkut evli mi, yarışmaya ne zaman katıldı? Ersin Korkut hayatı ve kariyeri

Survivor’da yeniden yarışacak olan Ersin Korkut’un hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla akıllara kazınan ve Survivor’daki tavırlarıyla daha da sempati kazanan Ersin Korkut kimdir, aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları haberimizde…

01.01.2024-17:10 - (Son Güncelleme: 01.01.2024-17:10)

Survivor All Star 2024’te yarışacak isimlerden birisi olan Ersin Korkut, yarışmadaki sempatik tavırlarıyla dikkat çekmişti. Köpeği Max’in ölüm haberini yarışma sırasında Acun Ilıcalı’dan alan Ersin Korkut, yeni sezonda şampiyonluk için mücadele edecek. Daha önce Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki oyunculuk performansıyla büyük beğeni kazanan Ersin Korkut’un hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Survivor Ersin Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ersin Korkut evli mi, yarışmaya ne zaman katıldı?

Ersin Korkut kimdir?

Survivor All Star 2024 kırmızı takım yarışmacısı Ersin Korkut, 8 Kasım 1977 tarihinde doğdu. Akrabası olan Yılmaz Erdoğan sayesinde oyunculuğa adım atan Ersin Korkut, İstanbul’a gelmeden önce Hakkari’de taksi şoförlüğü yaptı. İstanbul’da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmaya devam eden Korkut, Yılmaz Erdoğan’ın daveti üzerine Beşiktaş Kültür Merkezi’nde (BKM) oyunculuğa başladı.

Survivor Ersin Korkut

2000 yılından bu yana BKM’nin çeşitli birimlerinde görev alan Ersin Korkut, ilk olarak Bana Bir Şeyler Oluyor adlı tiyatro oyununda yer almış ve performansıyla beğeni kazandı. Cem Yılmaz ile beraber bazı reklam filmlerinde rol alan Ersin Korkut asıl patlama yapacağı program olan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programında yer almaya başladı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan sonra çeşitli filmlerde rol alan Korkut, Survivor 2020’de yarışmacı olarak yer aldı ancak 12 Mayıs 2020 tarihinde sakatlığı sebebiyle yarışmadan çekildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal