Survivor Nihat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya hangi dizilerde oynadı? Nihat Altınkaya hayatı ve oynadığı diziler

Survivor All Star kadrosunda yer alan ve şampiyonluk yaşayan Nihat Altınkaya’nın hayatı ve oyunculuk kariyeri merak edildi. Peki Survivor Nihat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya hangi dizilerde oynadı? İşte Nihat Altınkaya hayatı ve oynadığı diziler…

01.01.2024-16:39 - (Son Güncelleme: 01.01.2024-16:39)

Survivor’da daha önce yarışmış olan oyuncu Nihat Altınkaya, Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan isimlerden birisi oldu. Survivor’da şampiyonluk apoletini giymiş isimlerden birisi olan Nihat Altınkaya’nın hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Survivor Nihat Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya hangi dizilerde oynadı? 

Nihat Altınkaya kimdir?

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük’te dünyaya geldi. Hayatı boyunca profesyonel sporculuk, manken, fotomodel ve oyunculuk yapmış olan Nihat Altınkaya, 2005 yılında Fear Factor programıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve ardından 2012 yılındaki Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında birinciliği kazanmıştır.


Yarışma sonrasında kariyerine oyunculukla devam eden Altınkaya, İstiklal Caddesi’nde yürürken tanıştığı kast ajansı sahibi “Gökçe Doruk Erten" sayesinde Funda Arar’ın ‘'Özledim’' şarkısının klibinde oynadıktan sonra iki kez mankenlik, iki kez de modellik yapmıştır. Daha sonra oyunculuk kariyeri başlayan Altınkaya, Belçika ortak yapımı Turkuaz filmi dâhil üç sinema filminde başrolde, çeşitli televizyon dizilerinde yardımcı karakter olarak yer almıştır. 

Sanatçı "Ekol Drama Sanat Evi"nde Ayla Algan ve İpek Bilgin gibi eğitmenlerden tiyatro sanatı eğitimi almıştır. Kağan Erturan’ın ilk uzun metraj filmi olan En Mutlu Olduğum Yer filminde Ezgi Asaroğlu ile başrolü paylaşmıştır.

Nihat Altınkaya, Söz dizisinde Erdem Albay karakteriyle de büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı.

Nihat Altınkaya Survivor All Star 2024'te kırmızı takımda mücadele edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal