Survivor Nagihan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nagihan Karadere ne iş yapıyor, hangi takımda? Nagihan Karadere hayatı ve biyografisi

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Nagihan Karadere, geçmiş yarışmalarda zaman zaman gündem olan hareketler sergilemişti. Nagihan Karadere’nin hayatını ve kariyerini öğrenmek isteyenler ise arama motorlarına yöneldi. Peki Survivor Nagihan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nagihan Karadere ne iş yapıyor, hangi takımda? İşte Nagihan Karadere hayatı ve biyografisi…

01.01.2024-14:15 - (Son Güncelleme: 01.01.2024-14:15)

Milyonların heyecanla takip edeceği Survivor All Star 2024 bu akşam başlıyor. Yarışmada daha önceki programlara damgasını vurmuş isimler yer alıyor. İzleyenlerin en çok merak ettiği isimlerden birisi ise Nagihan Karadere oldu. Survivor yeni sezonda mücadele verecek olan Nagihan Karadere, daha önce yarışmanın SMS oylaması hakkında eleştirilerde bulunmuştu. Peki Survivor Nagihan Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nagihan Karadere ne iş yapıyor, hangi takımda? 

Nagihan Karadere kimdir?

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Nagihan Karadere, 27 Aralık 1984 tarihinde Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde dünyaya geldi. Kısa ve engelli dallarında profesyonel koşucu olan Karadere, Survivor’da daha önce 3 defa mücadele verdi.

Nagihan Karadere

Fenerbahçe’de spor hayatına başlayan Nagihan Karadere, 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında Altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında Türk millî takımında yer alarak (Merve Aydın, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) gümüş madalya kazanan sporcu, 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele etti; ancak hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

Nagihan Karadere hangi takımda?

Nagihan Karadere, Survivor All Star 2024’te kırmızı takımda mücadele edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal