Survivor Aleyna kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aleyna Kalaycıoğlu hangi takımda, şarkıları neler? Aleyna Kalaycıoğlu hayatı ve Instagram hesabı

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor’da yarışacak olan Aleyna Kalaycıoğlu, güzelliği ve özel hayatı ile merak edilen isimler arasında yer aldı. Aleyna Kalaycıoğlu burcu, boyu gibi detaylar araştırılıyor. Peki Survivor Aleyna kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aleyna Kalaycıoğlu hangi takımda, şarkıları neler? İşte Survivor Aleyna hayatı ve Instagram adresi…

01.01.2024-14:16 - (Son Güncelleme: 01.01.2024-14:16)

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alacak isimleri açıkladı. Yarışmada birbirinden dikkat çeken isimler kendilerine yer bulurken güzelliği ile dikkat çeken Aleyna Kalaycıoğlu da hayatı ve kariyeri en çok araştırılan kişilerden birisi oldu. Özel hayatıyla magazin dünyasını sık sık meşgul eden Aleyna Kalaycıoğlu’nun hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler internete yöneldi. Peki Survivor Aleyna Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aleyna Kalaycıoğlu hangi takımda, şarkıları neler?

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Survivor All Star 2024 yarışmacıları arasında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, 21 Ekim 1998 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Çocukluğunu Yalova’da geçiren Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile babası, o henüz 10 yaşındayken ayrıldı. Boşanma sonrasında annesiyle beraber İstanbul’a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimiyle sınav hazırlıklarına devam etti. 

Aleyna Kalaycıoğlu

Amerika'da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir voleybol oynuyor. Müzik ile hayatına başka bir sektörde yön veren Aleyna Kalaycıoğlu 'Beceremedim' adlı single çalışmasını çıkardı. Aynı zamanda Sinan Akçıl ile düet yaptı.

2022 yılından bu yana çok sayıda şarkı çıkaran Aleyna Kalaycıoğlu’nun şarkıları şu şekilde:

Bana Cevap Ver 

İstanbul 

Beceremedin

Aldırma

Tebrik Ederim

Bedelini Ödedim

Yanımdadır

Senyor

Karadeniz

Aleyna Kalaycıoğlu hangi takımda? 

Survivor’ın yeni sezonunda mücadele edecek olan Aleyna Kalaycıoğlu, kırmızı takımda yer alacak. Survivor kırmızı takımda bulunan isimler ise şu şekilde:

Pınar Saka

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Gizem Memiç

Aleyna Kalaycıoğlu

Berna Canbeldek

Doğukan Manço

Furkan Kızılay

Ersin Korkut

Sercan Yıldırım

Turabi

Bozok Gören

Nihat Altınkaya

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal