Survivor 2022 Türkiye - Yunanistan ödül oyununu kim kazandı? Türkler mi Yunanlılar mı kazandı?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasından bu akşam oynanacak Türkiye-Yunanistan ödül oyununu kimin kazanacağı merak edildi. Türkiye yarışmacıları ile Yunanistan yarışmacılarının ortaklaşa yarışacağı ödül oyununda hangi takımın kazanacağı araştırılmaya başlandı. Peki Survivor All-Star Türkiye-Yunanistan ödül oyununu kim kazandı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

16.05.2022-22:30 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-22:30) Survivor 2022 Türkiye - Yunanistan ödül oyununu kim kazandı? Türkler mi Yunanlılar mı kazandı?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All-Star'da heyecan devam etmektedir. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde Türkiye ile Yunanistan yarışmacıları büyük ödül için kıyasıya mücadele ederken, ödülü kimin kazanacağı merak konusu oldu. Türk yarışmacılar ile Yunan yarışmacıların birlikte oynayacağı ödül oyununda iki ülkenin yarışmacıları ayrı ayrı değil karışık bir şekilde mücadele verecek. Daha önceki sezonlarda karşı karşıya mücadele verecek Türkiye ile Yunanistan takımları bu yıl karışık olarak oynayacaklar. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yayınlanacak olan ödül oyunu seyirciler tarafından heyecanla beklenmektedir.

Survivor All-Star Türkiye-Yunanistan ödül oyununu kim kazandı

Survivor All-Star Türkiye-Yunanistan ödül oyununu kim kazandı?

Bu akşam yayınlanacak Survivor'da Türkiye-Yunanistan yarışmacılarının karışık oynayacağı ödül oyununu kimin kazanacağı henüz belli olmadı.

Bu akşam oynanacak oyun sonrasında hangi takımın kazanacağı belli olacaktır. Bu akşam yayınlanacak ödül oyununu kazanan takım ise bir villaya giderek yemek yiyecek, dansçılarla dans edecek ve Cemal Can Canseven'in DJ performansı ile eğlenecekler.

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal