Süper Lig ekiplerinden Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu görevinden istifa etti!

Süper Lig ekiplerinden İzmir temsilcisi Altay'da Özgür Ekmekçioğlu'nun aldığı karar gündemde büyük yankı uyandırdı. Özgür Ekmekçioğlu aldığı karar doğrultusunda görevinden istifa etti.

07.04.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-16:34) Süper Lig ekiplerinden Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu görevinden istifa etti!

İzmir ekibi Altay'da bu sezon işler yolunda gitmezken son olarak flaş bir ayrılık yaşandı. İzmir ekibinde gelen son bilgilere göre kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu görevinden istifa etti. Alınan karar Altay kulübü tarafından resmen açıklandı.

Remi siteden açıklama geldi

İzmir ekibi Altay'da Özgür Ekmekçioğlu'nun ayrılığı ile ilgili yapılan açıklamada, 'Büyük Altay Camiasına Altay Spor Kulübü’nde altı yıldır büyük bir gururla sürdürdüğüm başkanlık görevimi, bugün itibariyle bırakıyorum. Genel kurulumuzun Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesine ve tüm idari-mali işleyişin düzenli olarak devamına yönelik planlama yapıldı. Görev sürem boyunca destek veren Büyük Altay camiası ve taraftarına teşekkür ederken, çok kutsal bir görevi yerine getirmenin onuruyla sonsuz saygılarımı sunuyorum.' (Özgür Ekmekçioğlu) açıklamalarına yer verildi.

Başkan istifa etti.

Yapılan açıklama gündeme oturdu

İzmir ekibi Altay'da başkan Özgür Ekmekçioğlu'nun aldığı karar büyük yankı uyandırdı. Altay'da bu sezon işler yolunda gitmezken takım Süper Lig'de alt sıralardan kurtulamadı. Alınan kötü sonuçlar ise gerek Altay taraftarlarında gerek Altay camiasında büyük tepkilere neden oldu. Son olarak ise kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu görevinden istifa etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal