Altay'ın yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu, takımın Süper Lig'de kalacağına inandıklarını söyledi!

Altay'ın yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu, kulübün Süper Lig'de kalacağına inandığını, bu yolda sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

26.03.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-15:38)

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon başında yükselen ekiplerden biri olan Altay'da bu sezon teknik direktör konusunda bir türlü istikrar sağlanamadı. Alınan kötü sonuçlarla birlikte takım küme düşme hattında yer alırken, kalan haftalar oldukça hayati bir önem taşıyor.

Sezona Mustafa Denizli ile başlayan ardından Mert Nobre ve Serkan Özbalta ile devam eden İzmir ekibi Altay'da son olarak göreve Sinan Kaloğlu getirildi.

Altay'ın yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu, takımın Spor Toto Süper Lig'de kalmasına inandığını söylediği açıklamalarında ;

Sinan Kaloğlu Altay antrenman

'Kazandığım her şeyi Altay'a borçluyum'

Bizler Büyük Altay'ın evlatlarıyız. Bu armanın rengi solsa, canı yanan insanlarız. Gerisi teferruat. Altay'dan görev çağrısı gelir ve biz de kabul ederiz. Şu anda Büyük Altay formasını giydiğim ilk günkü kadar heyecanlıyım. Bugün kazandığım her şeyi, kulübüme borçluyum. Zafer inananlarındır.

'Altay'ımızın yeri kesinlikle burası değil'

Zor şartlar altında yola çıkıp birlik beraberlik ve en önemlisi bizi bir dakika bile yalnız bırakmayan Altay taraftarının desteği ile şampiyonluğu kazanmıştık. Bugün yine önümüzde zorlu bir süreç var, ama başaracağız. Altay'ımızın yeri asla ve asla burası değil. Bizlerin Milli Takım'a kadar yükselmesini sağlayan armaya olan borcumuzu ödemeye geldik. İnançlıyız, kararlıyız.

'Antalyaspor maçıyla lige yeniden başlayacağız'

Başarılar, kolay kazanılmıyor. Camia, yönetim, teknik ekip, personel, taraftar, medya herkes el ele verirse hedefe ulaşılıyor. Birbirini tamamlayan kusursuz bir saat çarkı gibi olup hep doğru zamanı göstermeliyiz. Antalyaspor maçıyla lige bir kez daha yeniden başlayacağız. Vefalı Altay taraftarının da bizi bağrına basacağına yürekten inanıyorum. O sahadan formamız sırılsıklam olmadan çıkmama sözü veriyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal