Süper Lig Ekibinde Flaş İstifa!

Çaykur Rizespor'un deneyimli teknik direktörü Ünal Karaman, üst üste gelen kötü sonuçlar neticesinde istifa etme kararı aldı.

14.07.2020-12:47 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:22) Süper Lig Ekibinde Flaş İstifa!

Süper Lig'de son olarak Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da Ünal Karaman dönemi sona erdi. Sezona Trabzonspor'da teknik direktör olarak başlayan Ünal Karaman ile daha sonra yollar ayrılmıştı.

ALANYASPOR MAÇIYLA BAŞLAMIŞTI

İsmail Kartal'dan boşalan koltuğa Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte oturan Ünal Karaman Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası istifasını yönetime verdi. Yönetim deneyimli teknik adamı ikna etmeye çalışsa da Karaman görevi sürdürmeye olumlu bakmıyor.

İki taraftan da açıklama geldi.

ÇAYKUR RİZESPOR'DAN ÜNAL KARAMAN AÇIKLAMASI

Rizespor cephesinden paylaşılan açıklamada, 'Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu'na istifa dilekçesini sunan teknik direktörümüz Ünal Karaman ile karşılıklı yapılan görüşmeler sonrası yollarımızı bugün itibarıyla ayırmış bulunuyoruz.

Sayın Ünal Karaman'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.' ifadeleri yer aldı.

ÜNAL KARAMAN'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Çaykur Rizespor, Karaman'ın istifasıyla alakalı bir açıklama paylaştı:

'Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu’na istifa dilekçesini sunan teknik direktörümüz Ünal Karaman ile karşılıklı yapılan görüşmeler sonrası yollarımızı bugün itibarıyla ayırmış bulunuyoruz. Sayın Ünal Karaman'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.'

Ünal Karaman Çaykur Rizespor ile 9 karşılaşmada yer alıp 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal