Sultangazi'de Akılalmaz Olay! Maskesiz Çocuğa Tokat Atıp Sokakta Kovaladı

Market içerisinde maske takmadığı gerekçesi ile karı-koca oldukları öğrenilen iki kişi tarafından darbedilen 11 yaşındaki çocuk, kaçarak başka markete girdi. Küçük çocuğun yaşadığı korku, iş yerinin kamerasına yansıdı.

09.12.2021-16:55 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-16:55)

Olay, İstanbul’un Sultangazi ilçesine bağlı Cebeci Mahallesi'nde, pazartesi günü saat 19.00 sıralarında bir markette meydana geldi. İddiaya göre, markete su almak için giren M.E. (11), maske takmadığı için karı-koca oldukları öğrenilen iki müşterinin saldırısına uğradı.

Markette darbedilen M.E., saldırganın ellerinden kurtulmayı başarmasıyla koşmaya başladı. 11 yaşındaki çocuk, kendisini yaklaşık 400 metre mesafe boyunca kovalayan saldırgandan kaçmaya çalıştı. Arka sokaktaki markete giren çocuk, market sahibinden yardım istedi. 

Bunun üzerine market sahibi Şaban Saydanoğlu, dışarı çıktı. Saydanoğlu, marketin önüne gelen adamı içeri almadı. Çevredeki bazı vatandaşların da müdahalesi ile çocuğu kovalayan saldırgan, olay yerinden uzaklaştı. 

ÇOCUĞUN KORKU ANLARI KAMERAYA YANSIDI

İş yerinin kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, 11 yaşındaki çocuğun koşarak markete sığındığı ve market sahibine, ‘'Beni dövüyorlar’ dediği kaydedildi. Öte yandan, market sahibi kapı önüne gelen saldırganın içeri girmesine izin vermediği ve daha sonrasında olay yerine bulunan çevredeki vatandaşların da müdahalesi ile kişinin sokaktan ayrıldığı görüldü. 

ÇOCUĞA HAKARET EDİP TOKAT ATMIŞLAR

Yaşananları anlatan market sahibi Şaban Saydanoğlu, ‘Çocuk kendisini 'Ağabey beni dövüyorlar' diyerek direkt içeri girdi. Ben de dışarı çıktım. Arkadaş sinirli halde geliyordu. Kendisine ne olduğunu sordum. O da marketimize sığınan çocuğun kendisine ve eşine küfrettiğini söyledi. Bunun üzerine çocuk olduğunu, durumu çocuğun ailesine anlatmasını söyledim. Bizim burada da bağırıp, çağırmaya devam etti. Daha önceki markette çocuğa tokat atmış. Çocuk da korkudan bizim markete sığındı. Çocuk su almak için cadde üzerinde bulunan bir markete girmiş. Burada kendisine, karı-koca olan iki kişi 'Niye maskesiz içeri giriyorsun Sizin yüzünüzden korona bulaşıyor' demişler. Çocuk da su alıp çıkacağını söylemiş. Bunun üzerine çocuğa hakaret edip, tokat atmışlar.’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal