Sultangazi'de Hırsızlık Yapan Çift Kameralara Yakalandı

İstanbul Sultangazi’de birçok iş yerine girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen çift güvenlik kameralarına yansıdı. Esnaf, çiftten şikayetçi oldu.

31.08.2021-14:52 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-15:12)

Sultangazi, Yunus Emre Mahallesi’nde yaşanan olayda bir pimapen dükkanının önüne iki kişi geldi. Kadın pimapen dükkanına girerken, erkek ise dükkan dışında gözcülük yaptı. Kadın bu sırada çalışanın masada duran cep telefonunu çaldı. Kadın yaptığı hırsızlığın ardından koşarak dışarı çıktı ve kendisini bekleyen kişiyle beraber olay yerinden uzaklaştı.

Aynı çift 2 saat sonra Esentepe Mahallesi’nde görüldü. Çiftin yine başka bir iş yerine giderek aynı yöntemle cep telefonu çaldığı ortaya çıktı.

BAŞKA İŞ YERLERİNE DE GİRMİŞLER

Olayla ilgili iş yeri sahibi Murat Hatip açıklamalarda bulundu. Hatip, kendi yeğeninin telefonunu çaldıklarını ve iki kişinin iş birliği içinde bu hırsızlığı yaptığını belirtti. Murat Hatip; ‘Kocası mı oluyor, sevgilisi mi oluyor? Bilmiyoruz. Bunlar bir ekip. Kadın içeri girdikten sonra iki dakika içeride oyalanıyor. Yeğenim o sırada lavaboda. Sonra masadaki telefonu görüyor, çalıp gidiyor. Bizim iş yerimize girmeden önce 10 metre geride bulunan bir tekstil atölyesi var. Oraya girmeye çalışıyor. Pazar günü olduğu için iş yeri kapalı. Kapısını açamayınca bizim iş yerine giriyorlar.’ ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili konuşan mahalle esnafı Bilal Arin ise, daha bir sürü iş yerine girdiklerini belirtti. Arin, üç aydır bu iki kişinin gördükleri her şeyi çaldığını da belirtti. Telefonu çalınan esnaf ise polis merkezine giderek çiftten şikâyetçi oldu.

KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI

Çiftin hırsızlık anları güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde kaldırımda yürüyen çiftin pimapenciye girdiği anlar ve erkeğin dışarda beklediği görülüyor. Daha sonra ise çiftin olay yerinden hızla uzaklaştığı kameralara yansıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal