Stranger Things 4 sezon ne zaman yayınlanacak?

Sevilerek takip edilen ve Netflix platformunda yayınlanan Stranger Things dizisinin yeni sezonu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Stranger Things ne zaman yayınlanacak? Dizinin yeni sezonunda neler olacak? Tüm detaylar haberimizde.

28.04.2022-19:52 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-19:52) Stranger Things 4 sezon ne zaman yayınlanacak?

Tüm dünyada sevilerek izlenen ve bir fenomen haline gelen Stranger Things dizisinin 4. sezonu seyircisi tarafından merakla beklenirken Netflix Türkiye dizinin dördüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağını duyurdu. Peki Stranger Things 4. sezonu ne zaman yayınlanacak? 4. sezon kaç bölüm olacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Stranger Things 4. sezon

Stranger Things dizisinin dördüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağı Netflix Türkiye twitter hesabından paylaşıldı. Dizinin La Casa de Papel, Lucifer gibi dizilerde olduğu gibi iki bölüm halinde yayınlanacağı söylendi. Dizinin dördüncü sezonunun ilk kısmı 27 Mayıs tarihinde, ikinci kısmı ise 1 Temmuz tarihinde yayına girecek. Dizinin dördüncü sezonunun bu kadar geç yayınlanma sebebinin ise pandemi şartları olduğu biliniyor. Dizinin son sezonunda bazı gelişmeler sonucu Byers ailesi kasabayı terketmişti, bu sezon Eleven'ı da yanlarına alacağı biliniyor. Özel bir günü kutlamak için grup bir araya gelerek yeni maceralara atılacak. Dizinin diğer sezonlarında olduğu gibi bu sezonda da Rus bilim insanlarıyla ilgili hikayeleri izleyeceğiz. Netflix Türkiye, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Rusya: Ceketini al, buluşuyoruz! Kaliforniya: Dikkat et! gibi sloganlarla sezona dair ipuçlarını seyirciyle paylaştı. Dizinin bu sezonki kadrosunda Millie Bobby Brown, David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Winona Ryder gibi isimler olacak. Aynı zamanda dizinin yönetmenliğini Duffer Kardeşler üstlenmiştir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal