Star TV Çok Güzel Hareketler 2 fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarından Star TV'ye geçen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının yeni tanıtım afişi ve tanıtım fragmanı yayındandı.

01.03.2022-18:02 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-19:00) Star TV Çok Güzel Hareketler 2 fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarından Star TV'ye geçen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının yeni tanıtım afişi ve tanıtım fragmanı yayındandı. Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının Genel Sanat Yönetmeni Yılmaz Erdoğan, yönetmeni ise Özge Toprak'tır. Sunuculuğunu Eser Yenenler'in yaptığı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı yakında Star TV ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Birbirinden güzel skeçlerin ekrana geldiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı izleyicilerini kahkahalara boğuyor.

 Arif Güloğlu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda

Arif Güloğlu tekrardan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda

Fragmanı verilen Çok Güzel Hareketler 2 programında dikkat çeken bir ayrıntı ise ilk sezonunda lenfoma kanserine yakalandığı için programa ara veren Arif Güloğlu'nun iyileşerek programa tekrar katılması oldu. Arif Güloğlu'nun programa tekrardan katılması izleyenleri sevindirdi. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı çok özel skeçleri ile hazırlana yeni bölümleri yakında Star TV ekranlarında olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal