Spordan Döndüğünde Gördükleri Karşısında Hayrete Düştü!

Spor salonuna gittiğinde başına geleceklerden haberi yoktu. Sporunu yapıp evinin yolunu tuttu. Genç adam kapıyı açarak içeri girmeye çalıştı o an hayatıın şokuyla karşılaştı. İşte detaylar...

28.01.2022-10:41 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-16:58) Spordan Döndüğünde Gördükleri Karşısında Hayrete Düştü!

Spordan eve olacaklardan habersiz olarak dönen adam gördükleri karşısında şoka uğradı. Evinde Piton bile gördü.

Hayvanı sıkı sıkıya saran hali pitonu, adamın eve çağırdığı yılan avcıları tarafından folluktan indirildiğinde Reggie isimli Avustralya keseli sıçanı ölümden kurtardı.

Vahşi doğa manzaraları ile ünlü Avustralya'da yaşanan görüntüler sosyal medya üzerinden de çok konuşuldu.


KURBANIN VÜCUDUNU SARARAK ÖLDÜRÜYOR

Newsweek'e röportaj veren adam, 2011 yılından bu yana arazisindeki kutu içerisinde yaşayan Reggie'nin geçen yıl yavru sahibi olduğunu ancak yavruların kaybolduğunu söyledi.

Kurbağalar, kertenkeleler, kuşlar ve diğer memeli hayvanlarla beslenen halı pitonları, avlanırken zehir kullanmıyor ve kurbanının vücudunu sararak öldürüyor.


MAKİNENİN MOTORUNDAN TÜYLER ÜRPERTEN ŞEY

ABD Florida'da ise bir evdeki kurutma makinesinin kapağı açıldığında çığlıklar yükseldi. Alyson Pring, kurutma makinesinden çıkan çamaşırların son dönemde çok fazla pamuklandığını farketti.


Sonrasında tamirci Darrl Cobble'yi telefonla arama gerçekleştirdi. Eve gelen Cobble, makinenin motoruna bir şeyin sıkışmış gibi göründüğünü dikkat çekti. Sonrasında ise tüyler ürperten neden ortaya çıktı. Yılanı makinenin içinden çıkaran tamirci Cobble, Florida Groveland'da benzer olaylara çok nadir rastladığını dile getirdi.

Makinenin motoruna sıkışan, ölü bir yılandan başkası değildi. Yılanı makinenin içinden çıkaran tamirci Cobble, Florida Groveland'da benzer olaylara sık rastlamadığını söylüyor.


TÜM DÜNYANIN KONUŞUTUĞU OLAY

ABD California'daki Sürüngen Hayvanat Bahçesi'nin sahibi Jay Brewer, çürüme riski taşıyan yumurtalarını koruyan dev bir piton tarafından neredeyse yüzünden ısırılıyordu.

DEHŞETE KAPILDILAR

Ne olduysa Jay Brewer, saklamak için dev pitonun yumurtalarından bazılarını toplamaya çalışırken oldu. Jay Brewer'ın iki buçuk milyona yakın takipçisi, adamın paylaştığı görüntülerle tam anlamıyla dehşete kapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal