Yıldız Futbolcu Güzel Sunucuyu Büyük Bir Kazadan Kurtardı!

Polonya Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosunda yer alan Michal Pazdan, bir röportaj sırasında sunucuyu büyük bir tehlikeden kurtardı.

11.06.2018-11:22 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-11:22)

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası öncesi gazeteci Sylwia Dekiert, Polonya Milli Takımı oyuncularıyla röportaj yaptı. Fakat futbolculardan Michal Pazdan ile röportajı esnasında korkunç bir kaza, yıldız futbolcunun dikkati ve refleksi sayesinde ucuz atlatıldı.

Dekiert ve Pazdan’ın röportajı sırasında şiddetli rüzgarın etkisinden dolayı devrilen ışığın, sunucu Sylwia Dekiert’in üzerine düşeceği sırada yıldız oyuncu Pazdan müthiş refleksi sayesinde olası bir kazanın önüne geçti.

Dekiert ve Pazdan’ın bu görüntüleri kısa sürede sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Öte yandan Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda H Grubu'nda yer alan Polonya, grupta; Senegal, Kolombiya ve Japonya ile mücadele edecek. Dünya Kupası'ndaki ilk karşılaşmasına 24 Haziran'da Kolombiya karşısında çıkacak olan Polonya'nın kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Kaleci: Bartosz Bialkowski (Ipswich Town), Lukasz Fabianski (Swansea), Wojciech Szczesny (Juventus)

Savunma: Jan Bednarek (Southampton), Bartosz Bereszynski (Sampdoria), Thiago Cionek (SPAL), Kamil Glik (Monaco), Artur Jedrzejczyk, Michal Pazdan (Legia Varşova), Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund)

Orta saha: Jakub Blaszczykowski (VfL Wolfsburg), Jacek Goralski (Ludogorets Razgrad), Kamil Grosicki (Hull City), Grzegorz Krychowiak (West Bromwich Albion), Rafal Kurzawa (Gornik Zabrze), Karol Linetty (Sampdoria), Slawomir Peszko (Lechia Gdansk), Maciej Rybus (Lokomotiv Moscow), Piotr Zielinski (Napoli)

Forvet: Dawid Kownacki (Sampdoria), Robert Lewandowski (Bayern Münih), Arkadiusz Milik (Napoli), Lukasz Teodorczyk (Anderlecht)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal