Veliaht Prens Selman'a Amerika'dan Rakip Çıktı

300 milyon pounda Newcastle United'ı almayı planlayan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a bir rakip çıktı. ABD'li televizyoncu Henry Mauriss, Newcastle'te 350 milyon pound teklifte bulundu.

02.05.2020-15:09 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-15:10) Veliaht Prens Selman'a Amerika'dan Rakip Çıktı
Newcastle United'ı satın almak için büyük yol kateden Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman için kötü bir gelişme oldu.

İngiliz medyası, Amerika'nın en büyük televizyoncularından bir tanesi olan Henry Mauriss'in, Selman'a rakip olduğu haberlerini yaptı.

İngilizler, uzun zamandır Newcastle United'ın şu anki sahibi Mike Ashley ile iletişim halinde olan Amerikalı iş adamının, Selman'ın teklif ettiği ücretten daha yüksek bir ücret teklif ettiğini söyledi.

ARADAKİ FARK 50 MİLYON POUND

Yapılan haberde, Mike Ashley ile Prens Selman'ın satın olma konusunda belli bir aşama kaydettiği için için Henry Mauriss'in şansının az olduğu söylensede, aradaki 50 milyon poundluk farkın olayı tersine döndürebileceği söylendi.

350 milyon pound öneren Amerikalı televizyoncuyla Veliaht Prens Selman arasındaki rekabet, uzun zaman konuşulacak gibi duruyor.

İNGİLİZ-AMERİKAN OYUNU

Amerikalıların yaptığı bu teklif, Prens Selman'ın teklifi yükseltmesi için gerçekleştirilen bir hamle olarak anlaşıldı.

Newcastle'ı satın almayı çok isteyen prensin daha fazla para vermesi bekleniyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal