Trabzonspor'dan 3 Oyuncu Gidiyor

Trabzonspor yönetim akibi dış transferde girişimlerine devam ederken, takımda gerekli olduğu düşünülmeyen, Onazi, Fernandes ve Avdijaj yol ayrımında.

21.12.2019-13:41 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-13:42) Trabzonspor'dan 3 Oyuncu Gidiyor

Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalarına devam eden Trabzonspor, ilk olarak bir savunmacı, bir orta saha ve bir kanat ile takımını canlandırmayı, ayrıca takımda yer alan bazı oyuncularlada yollarını ayırmayı düşünüyor.

Süper Lig’de 16’ncı haftaya başlanırken, Trabzonspor sezon arası transferleri için çalışmalarını hızlandırdı. Bu sene gol konusunda sorun yaşamayan fakat defans noktasında iyi performans sağlayamayan Trabzonspor öncelikle deneyimli bir defansı kadrosuna dahil etmek istediği söylendi. Yönetim ekibi aynı zamanda sahada iki yönlü oynayabilen bir orta saha'nın yanında bir de sağ kanadı güçlendirmeyi planlıyor. Alternatifli bir transfer listesi yapan Trabzonspor, bu noktada görüşmelerini devam ettirirken, kamp dönemine yeni transferleri gerçekleştirmek için aksiyona geçti.

3 İsim Yol Ayrımında

Trabzonspor yönetim ekibi dış transferde çalışmalarını son gaz devam ettirirken, takımda düşünülmeyen bazı futbolcularla da yollarını ayırarak hem finansal anlamda bir tasarruf etmeyi, hem de takımda yer açmayı planlıyor. Trabzonspor'un bu noktada Onazi, Fernandes ve Avdijaj ile vedalaşacağı söylendi. Bu süreçte sene sonu mukaveleleri bitecek olan Sosa ile Novak’ı takımda tutmak isteyen ve bir süredir yeni sözleşme için konuşmayı sürdüren Trabzonspor’un, bu futbolcularla da sezon arasında görüşmeleri mutlu bir sona bağlayarak yeni sözleşme imzaları atmayı planlıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal