TFF ve Beşiktaş’tan Vefat Eden Göksel Gencer İçin Başsağlığı Mesajı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Beşiktaş Kulübü, hayatını kaybeden Göksel Gencer için başsağlığı mesajı paylaştı.

25.01.2019-10:48 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-10:46) TFF ve Beşiktaş’tan Vefat Eden Göksel Gencer İçin Başsağlığı Mesajı!

TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Ümit Milli Takım eski kalecilerinden, Samsunspor ve Beşiktaş başta olmak üzere pek çok takımın formasını giymiş, kaleci antrenörü Göksel Gencer'in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Göksel Gencer'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise, "Eski oyuncumuz Göksel Gencer'in yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Yılport Samsunspor Kulübü de resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı mesajında, "Eski kalecilerimizden Göksel Gencer'in ölüm haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine, sevenlerine ve futbol ailesine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal