'Sergen Yalçın Bana Güven Veriyor'

Kasımpaşa maçında attığı golle yıldızlaşan Tyler Boyd, hocası Sergen Yalçın için övgü dolu sözler sarfetti.

09.07.2020-23:22 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-23:35) 'Sergen Yalçın Bana Güven Veriyor'

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaşlı Tyler Boyd değerlendirmelerde bulundu.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAK İSTEMİYORUM

"Gol atmak çok güzel. Çünkü çalışmanızın karşılığını alıyorsunuz. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Son saniyeye kadar mücadele ettik. Bu akşam çok değerliydi. Yakaladığımız ivmeyi sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Sergen Yalçın bana güveniyor. Ben de çok çalışarak bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum. Elimden gelen her şeyi sahaya koymaya çalışıyorum."

GÜVEN YALÇIN'IN AÇIKLAMALARI...

Mutluyum. Önemli bir 3 puan aldık. Takım için çok mutluyum. Bizim hedefimiz Şampiyonlar Ligi, hedefimize yaklaştık. Uzun zamandır gol atmıyordum, bu kadar uzun da oynamıyordum, sevinçliyim.

ROCO İLE AYNI DİLİ KONUŞUYORUZ

Kasımpaşa karşısında Enzo Roco ile beraber oynamasından bahseden Victor Ruiz "Roco ile birlikte çok rahat oynadık, aynı dili konuşuyoruz; hiçbir sorunumuz olmadı. Vida ile de bir uyumumuz var. Kasımpaşa karşısında da çok iyi mücadele ettik ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

HEDEFİMİZE ODAKLANDIK

Ligi üçüncü sırada bitirmek istediklerini vurgulayan Ruiz, "Daha önce de bu fırsatı yakalamıştık ama değerlendiremedik, bugün değerlendirdik. Şimdi biz kaybetmesini bekleyeceğiz. Kazanacağız ve Sivasspor'un puan kayebtmesini bekleyeceğiz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz var ve bu hedefe odaklanmış durumdayız" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal