'Ravel Morrison, Pogba Ve Lingard'dan Açık Ara Daha İyiydi

Ravel Morrison, Old Trafford'da bir yıldız olacağını göstermiş fakat istediği yere hala ulaşamamıştı.

05.05.2020-14:13 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-13:33) 'Ravel Morrison, Pogba Ve Lingard'dan Açık Ara Daha İyiydi
Wayne Rooney, Manchester United'ın eski orta saha futbolcusu Ravel Morrison'ın Paul Pogba ve Jesse Lingard'dan daha iyi olduğunu belirtti.

Şu anda bonservisi Sheffield United'da olan ve Middlesbrough'ya kiralık olarak gönderilen Morrison için Sunday Times' a açıklamalarda bulunan Rooney, "Morrison'ın kendi mevkisinde bir oyuncu için gereken her şeye sahip olduğunu düşündüğünü hatırlıyorum. Bir antrenmanda Nemanja Vidic'e üç kez bacak arası yapmıştı" ifadelerini kullandı.

Buna rağmen Morrison'ın yaşama biçimi ve etrafından dolayı zorluk yaşadığını vurgulayan Rooney, "Daha sonra onun mevkisine Paul Pogba ve Jesse Lingard'ın geldiğini gördüm. Morrison bu oyunculardan uzak ara daha iyiydi" sözlerini söyledi.

Morrison'ın profesyonel futbolda futbolcuların kuralları dikkate alması gerektiğinin kanıtı olduğunu belirten Rooney, "Örneğin, Gary Neville harika bir oyuncu değildi ama antrenmanların her dakikasında çalışır ve sahip olduğu her şeyden en iyi şekilde yararlanırdı. Sir Alex Ferguson, hayattaki en zor şeyin her gün çok çalışmak olduğunu söylerdi. 'Tüm yeteneğini unut, eğer her gün çok çalışırsan, ne yaparsan yap çok başarılı olursun' derdi" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal