Rafael Nadal'dan Kötü Haber!

Tenis erkeklerde dünya 2 numarası Rafael Nadal, 24 Ağustos'ta New York'ta gerçekleşmesi düşünülen ABD Açık'ta yer alamayabileceğini açıkladı.

05.06.2020-09:02 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-09:01) Rafael Nadal'dan Kötü Haber!

Canlı yayın yoluyla basın mesnsuplarının sorularını yanıtlayan 34 yaşındaki İspanyol tenisçi, ABD Açık'ta yer alıp alamayacağı ile alakalı soruya, "Bu soruyu şu an için sorsaydınız hayır derdim. Bir kaç ay sonrası içinse bilmiyorum. Umarım evet diyebilirim. Ama öncelikle virüsün gelişimiyle ilgili daha sağlıklı bilgi alabilmek için beklememiz lazım. Bir kaç ay sonra New York'taki durumun nasıl olacağını bilemiyoruz." cevabını verdi.

Nadal, New York'un dünyada yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından en çok etkilenen yerlerden biri olduğunu aktardı.

ABD'de veya başka bir yerde tenis maçlarının oynanabilmesi için coronavirüsün yayılmasının engellenmesi ve tüm katılımcılara güvenli uçuş garanti edilmesi gerektiğini belirten Nadal, tenis camiasının sakin, sabırlı ve sorumlu olması gerektiğini konuşmalarına ekledi.

Birçok spor branşı gibi marttan bu zamana kadar askıya alınan teniste Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) ve Kadınlar Tenis Birliği (WTA), temmuz ayı bitimine kadar yapılması düşünülen tüm karşılaşmaları iptal etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal