Oğuzhan Özyakup: ''Geçen Sene Çok Fazla Kırıldım''

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu ve eski kaptanı Oğuzhan Özyakup açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

27.08.2019-13:57 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-13:50) Oğuzhan Özyakup: ''Geçen Sene Çok Fazla Kırıldım''

Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun en yetenekli isimlerinden biri olan Oğuzhan Özyakup açıklamalarda bulundu. Geçen senenin kendisi için hayal kırıklığı olduğunu belirten yıldız oyuncu, bu senenin çok farklı olacağını söyledi.

Sosa çok iyi bir oyuncuydu

Oğuzhan Özyakup: "Sosa çok iyi bir futbolcu ama en önemlisi çok iyi bir insan. Her şeyimi paylaşabiliyordum. Sahada bazen 'Jose çok yoruldum beni bir 10 dakika idare et' diyordum geriye benim yerime geçiyordu ben de ileri onun yerine geçiyordum."

Kaptanlığımın alınmasını sorun etmedim

Oğuzhan Özyakup: "Kaptanlığın benden alınmasını sorun etmedim. ürkiye'de kaptan olunca saha içi ve saha dışında bir şeylere müdahale etmen gerekiyor. Yurt dışında sadece saha içidir. Takım kötü gidince üstümde çok yük oldu kaptanlık, sahanın dış tarafinda çok şey beklediler. Bu yükü üstümden atmam lazımdı."

Taraftarlarımıza iyi futbol izleteceğiz

"Oğuzhan Özyakup: "Bu sezona iyi başladım ama bu sadece iyi bir başlangıç. Daha iyi olmalı. Zamanında daha iyi oldu da.. Abdullah Avcı geriden oyun kurmayı, sabırlı pas yapmayı istiyor. Taraftarlarımız bazen endişelenebilir çünkü riskli yerlerde pas yapacağız ama hataların üstüne giderek çok daha iyi futbol izleteceğiz."

Ben duygusal bir insanım

Oğuzhan Özyakup: "Geçen sezon benim için hayal kırıklığıydı. Ben duygusal bir insanım. Çok fazla kırıldım.Bu yaz Necip ile askere gittim. Askerde düşünmek için çok vaktim oldu. Çok güzel bir kamp dönemi geçirdim. Hoca, güvenimi bana geri verdi. Ben buraya 20 yaşında, feda döneminde geldim. 7 senedir buradayım. Kendim adına zirveyi de gördüm, dibi de gördüm." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal