Mehmet Özdilek Geri Dönüşten Mutlu!

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda karşılaştıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

18.12.2018-10:59 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-10:56) Mehmet Özdilek Geri Dönüşten Mutlu!

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında konuk oldukları Fenerbahçe karşısında maçı 2-0'dan 2-2'ye getirmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, enteresan bir mücadele oynadıklarını kaydetti.

Özdilek, Ersun Yanal’ın takıma gelişiyle sarı lacivertli taraftarların takımla bütünleştiğini vurgularken, "Teknik direktörü değişmiş, seyircisiyle bütünleşmiş bir ekibe karşı oynadık. İlk yarıda düşündüklerimizin hiçbirini gerçekleştiremedik. Ersun Yanal’ın daha ofansif bir kadroyla sahaya çıkacağını bekliyordum zaten. Bu oyunda ikinci toplar önem arz ediyordu. İlk devre bunların hiçbirini kazanamadık. İkili mücadelelerde başarılı olamadık, rakibe uzak oynadık. Devre arasında futbolcularıma 'Maç kaybedebiliriz fakat böyle kaybetmek bize ters gelen bir yapıdır.' dedim. İkinci devre değişikliklerimiz de bizi olumlu yönde etkiledi. Erken bulduğumuz gol rakibi ve taraftarı paniğe sürükledi. 2-1'in ardından oyunun içine girdik. Bu ortamda 2-0'dan 2-2'yi bulmak, güven ve gelecek için bizim adımıza ümit vericiydi. Karşılaşma 0-0 sona erse bu kadar mutlu olamayabilirdik. Rakibimizle puan olarak aynı koşullarda mücadele ettik ve bu da bizi baskıya soktu. İç saha, deplasman bizim için farketmiyor. Gönül galibiyeti isterdi." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli hoca, "Bu karşılaşma Fenerbahçe için derbi niteliğinde miydi?" ve "Fenerbahçe kümede kalma yolunda rakibiniz mi?" sorularını, "Hayır. Fenerbahçe çok köklü, tarihi olan bir camia. Bulunduğu konum insanları yanıltmasın. Bu yılki puan durumu büyük takımların performansıyla bu hale geldi. Çok dalgalanma söz konusu ligde." şeklinde yanıtladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal