Ersun Yanal: Fenerbahçe Taraftarının Umutlarını Boşa Çıkarmayacağız

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmayı değerlendirdi.

18.12.2018-10:49 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-10:48) Ersun Yanal: Fenerbahçe Taraftarının Umutlarını Boşa Çıkarmayacağız

Fenerbahçe’nin Süper Lig’in 16. Haftasında sahasında BB Erzurumspor’la oynadığı ve 2-2 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ardından sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Ersun Yanal, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Her ne yaparsak yapalım, Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği bir karşılaşmada 2 gol yemeyecekti." ifadesini kullanan deneyimli çalıştırıcı, maça çok iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydetti.  

"Tribünler, takımın ritmi, arzusu ve oyunuyla heyecanlandı, umutlandı. İlk devre %70'e 30’luk bir topla oynama yüzdesi vardı. Ceza sahası içinde bol aksiyonları bulunan bir oyundu. İkinci devre rakip biraz daha üstün oynadı fakat yine de pozisyonlar bulduk. Her ne yaparsak yapalım, Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği bir karşılaşmada 2 gol yemeyecekti. Öncelikle oynadığımız oyunda, futbolcularımın iştahı önemliydi. Sonucu elde edemedik fakat bu takımın iyi bir takım olacağını ve tüm müsabakalar içerisindeki kazanma isteğini ortaya koyacağını vurgulamak istiyorum."

Tecrübeli teknik adam, önlerinde lig, Avrupa ve kupa müsabakaları olduğunu belirterek, "Fenerbahçe hedeflerinden daha büyük bir camiadır. Biz bu hedefler adına yola çıktık ve bunları gerçekleştireceğiz. Sakat, cezalı olan futbolcular aramıza katılacak, devre arası planlar var. Bunların yanı sıra ikinci devrede farklı bir Fenerbahçe izlettireceğiz. Bahanelerle uğraşmayacağız. Geçmiş bitti, geride bıraktık. Oradan sonuçlar çıkaracağız ancak önümüzdeki dönemi yönetmeye çalışıyoruz. Doğru da yöneteceğiz. Fenerbahçe taraftarlarının umutlarını hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız. Arzu ettikleri Fenerbahçe'yi onlara seyrettireceğiz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal