Kostas Fortounis'ten Fenerbahçe'ye Üzücü Haber

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Olympiakos’un 26 yaşındaki futbolcusu Kostas Fortounis ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da kadrosunda görmek istediği oyuncunun, takımı ile imza atmaya hazırlandığı iddia edildi.

10.05.2019-15:48 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-15:42)

Yeni sezon hazırlıklarına büyük bir titizlikle devam eden Fenerbahçe listesine Yunan ekip Olympiakos’ta forma giyen Kostas Fortounis'i eklemişti. Takımı ile sözleşmesi 2020 yılında sona edecek olan 26 yaşındaki oyuncunun da sarı-lacivertlilerin yolunu tutacağı iddia ediliyordu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezon kadrosunda görmek istediği isimler arasında yer alan yıldız futbolcu için sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Damien Comolli görüşmeleri başlatmıştı. Komşudan konuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

17 GOL 16 ASİST

Kostas Fortounis'in Olympiakos yönetimi ile görüşme sağladığı ve yeni sezona takımı ile devam etmeye karar verdiği iddia edildi.

Aynı zamanda başarılı 10 numaranın sarı-lacivertlilerin teklifine de sıcak bakmadığı belirtildi. Bu sezon Yunun ekip ile 43 maça çıkan Fortounis 17 kez rakip ağları havalandırıken 16 kezda asist yaptı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal