İngiliz Yıldız Fenerbahçe İçin İstanbul’da!

Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile olan kontratı sona eren İngiliz yıldız Jack Wilshere'ı İstanbul'a getirdi.

28.06.2018-15:09 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-15:07) İngiliz Yıldız Fenerbahçe İçin İstanbul’da!

Fenerbahçe, transferde büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor…

Sarı lacivertlilerin yeni teknik direktörü Phillip Cocu'yu Hollanda'dan getiren Koç Grubu'na ait özel uçağın ilk olarak Londra'dan Wilshere'i aldığı ardından da Eindhoven Havaalanı’na indiği ve buradan Phillip Cocu ile ailesini aldığı öğrenildi.

26 yaşındaki İngiliz yıldızın dün geldiği Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan basın mensuplarına yakalanmamak için Cocu ile birlikte çıkarılmadığı, daha sonra farklı bir araç ile otele götürüldüğü belirtildi.

Divan Oteli'nde konakladığı düşünülen Wilshere'in bugün stadı ve tesisleri gezdiği, ardından da ev baktığı bildirildi.

Sportif direktör Damien Comolli'nin transfer konusunda ikna ettiği 26 yaşındaki yıldızın transferinin birkaç güne kadar resmen açıklanacağı tahmin ediliyor.

Alt yapısında yetiştiği Arsenal formasını ilk kez 2008 yılında giymeye başlayan Wilshere, geride kalan sezonda Premier Lig'de 20 karşılaşmada forma giydi. Bu karşılaşmalarda 1 gol 3 asistlik bir performans sergileyen yıldız futbolcunun takımıyla olan sözleşmesi sona erdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal