Galatasaray’da Transfere Coronavirüs Engeli

Galatasaray Yönetimi Milan’la kontratı sona erecek olan Giacomo Bonaventura’nın menajeriyle ocak ayında toplantı yaptı. Mart ayında İtalya'da gerçekleşmesi beklenen görüşme, coronovirüs salgını sebebiyle iptal edildi.

01.04.2020-11:15 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-11:39) Galatasaray’da Transfere Coronavirüs Engeli

Gelecek sezonun transfer çalışmasına ocak ayında başlayan Galatasaray'la alakalı flaş haber gündeme geldi. İlk olarak sezon bitiminde kontratı sona erecek futbolcuları listesine alan sarı-kırmızılıların, Milanlı Giacomo Bonaventura'nın menajeriyle iletişime geçtiği belirlendi. Gerçekleştirilen telefon konuşmasının ardından tarafların mart ayında Milano'da görüşmek üzere plan yaptığı öğrenildi.

CORONAVİRÜS SEBEBİYLE TRANSFER GERÇEKLEŞMEDİ

Avrupa'da öncelikle İtalya olmakla birlikte bütün dünyayı saran coronavirüs salgını sebebiyle bu önemli toplantı yapılamadı. Gelen bilgilere göre bu toplantı gerçekleşseydi ve olumlu sonuç alınsaydı Bonaventura'nın menajeri mayıs ayı başında İstanbul'a görüşmeye gelecekti.

TEKRARDAN KAPISI ÇALINACAK

Galatasaraylı yöneticiler her şeyin eski haline gelmesinin ardından transfer için yeni bir hamlede bulunacak. Orta sahanın merkezinde görev alan Bonaventura ile Avrupa'nın birçok önemli takımının takibinde olduğu belirtiliyor. 30 yaşındaki oyuncu 13 defa İtalya formasını giydi. Milan ile bu sezon Serie A'da 17 karşılaşmaya çıkan Giacomo Bonaventura 2 gollük katkı sağladı. İtalyan orta saha 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal