Fenerbahçe Welinton Souza’yı İstiyor

Savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, Akdeniz ekibi Alanyaspor’un stoperi Welinton Souza’yı transfer etmek için harekete geçti.

03.01.2020-16:18 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-16:14) Fenerbahçe Welinton Souza’yı İstiyor

Devre arasında eksik bölgeleri transferler tamamlamak isteyen Fenerbahçe’de en büyük sorun stoper bölgesi.

Savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, Akdeniz ekibi Alanyaspor’un stoperi Welinton Souza’yı transfer etmek için harekete geçti.

Sadık Çiftpınar'ın talihsiz bir şekilde sakatlanması, Adil Rami'den istenilen verimin alınamaması üzerine defansta Serdar Aziz ve Zanka'ya ikilisine kalan Fenerbahçe'de Ersun Yanal, mecburiyetten dolayı Jailson'a görev veriyordu.

Süper Lig'in devre arasının başlaması ile transfer için harekatına başlayan sarı lacivertliler, defanstaki sıkıntıyı halletmek için bu mevkiye takviye yapacağı belirtildi. Bu doğrultuda transfer listesinin ilk sırasında Alanyasporlu futbolcu Welinton’un olduğu söylenirken, Fenerbahçe’nin temaslara geçtiği kaydedildi.

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu için Akdeniz ekibi ile resmi temasta bulundu. Eylül 2019'da Alanyaspor ile olan anlaşmasını 2023 yılına kadar yeni sözleşmeye imza atan oyuncu için Comolli, teklifi iletti.

Welinton, Alanyaspor ile bu sezon sahaya çıktığı 15 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal