Erol Bulut: 'Aidiyet Duygusu Geri Gelecek'

Fenerbahçe'de Teknik Patron Erol Bulut'la İdari Menajer Volkan Ballı, gelecek sezonla alakalı düşüncelerini Fenerbahçe Televizyonu'na anlattı.

08.08.2020-08:31 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-08:28) Erol Bulut: 'Aidiyet Duygusu Geri Gelecek'

Fenerbahçe'nin yeni hocası Erol Bulut, gelecek sezonla hakkında düşünceleri ve hedefleri ile ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Can Bartu Tesisleri ile hakkında değerlendirmelerde bulunan Erol Bulut, 'Müthiş bir tesis. 2 tane mükemmel saha var. İçinde ekipmanlar mükemmel. Neyi daha geliştirebiliriz ona bakacağız. Gerçekten Avrupa standartlarının üzerinde bir tesis. Bu sezon en iyi şekilde kullanıp takımımıza faydasının olmasını umut ediyorum.' şeklinde konuştu.

'AİDİYET DUYGUSU GERİ GELECEK'

Sonrasında takımda olması gereken aidiyet duygusuyla alakalı da düşüncelerini paylaşan Erol Bulut, 'Ülkemizin geneline baktığımızda aidiyet duygusu biraz arka planda kaldı. Onu aşılamak gerçekten gerekiyor. 30 sene önce bunlar biraz daha farklıydı. O forma sevgisi, sahaya çıktığınız zaman taraftarın isteğini verebilme daha ön plandaydı. Aradan 25-30 sene geçti, her şeyin biraz daha maddi, parasal, ekonomik tarafına kaydığından dolayı o aidiyet duygusu da biraz gitmiş oldu. Onu bu sene geri getirmeye çalışacağız; futbolcularımızla bol bol konuşacağız, toplantılar yapacağız. İnşallah 30 sene önceki o aidiyet duygusunu sahaya getirip birlikte başarıya yürüyeceğiz.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal