Denizlisporlu Lopes: İlk Sezonda İlk 5 Hedefi Olmamalı

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da forma giyen Portekizli savunmacı Lopes, "Bizim maç maç ilerlememiz gerekiyor. İlk sezonda ilk 5 hedefi bana göre konulmaması gerekir. Böyle hedefler koymak çok sağlıklı olmayabilir." diye konuştu.

21.11.2019-15:30 - (Son Güncelleme: 21.11.2019-15:27)

Denizlisporlu Futbolculardan Tiago Lopes ve Burak Çalık, Süper Lig'in 12. haftasında 23 Kasım Cumartesi günü Çaykur Rizespor'u ağırlayacakları maçın hazırlıkları öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Yeşil-siyahlı takımın sağ bek oyuncusu Tiago Lopes, hafta sonu önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Çaykur Rizespor maçını kazanmak için sahada ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Lopes, şöyle konuştu:

"Durumun aslında çok pozitif olmadığını biliyoruz. Bu durumu tersine çevirebilmek için çok çalışıyoruz. Bizim maç maç ilerlememiz gerekiyor. İlk sezonda ilk 5 hedefi bana göre konulmaması gerekir. Böyle hedefler koymak çok sağlıklı olmayabilir.

Biz kulübü ligde kalıcı hale getirmek istiyoruz. Kulüp bu sezon ligde kalırsa gelecek sezonlar için daha iyi bir ortam oluşacağını düşünüyorum. Bu sezon her maça ayrı bir final olarak bakmamız gerekiyor."

Forvet oyuncusu Burak Çalık ise, milli maç arasında takımın oldukça güzel bir çalışma yaptığını söyledi.

Sıkıntılı süreçten çıkmak istediklerini ifade eden Çalık ise şunları söyledi:

"Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bazı şeyleri rayına oturtmak için içeride kazanmamız gerekiyor. Aslında kötü oynamıyoruz, bazı şeyleri iyi yapıyoruz. Sadece eksik olan, sonuca ulaşmak. Onu da bu hafta elde etmek istiyoruz.

İyi çalıştık, karşılığını almak istiyoruz. Herkes kazanmamız gerektiğini biliyor. Şu an tek eksiğimiz galibiyet. İnşallah hafta sonu oynayacağımız maçtan gülen taraf biz olmak istiyoruz."

Öte yandan Denizlisporlu oyuncular Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde hazırlıklarına devam etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal