Coşkun Demirbakan'dan Eze’ye Büyük Tepki!

Altınordu ile berabere kalan Adanaspor’da teknik patronu Coşkun Demirbakan, futbolcusu Emeka Friday Eze’yi topa tuttu.

01.07.2020-10:27 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-10:25) Coşkun Demirbakan'dan Eze’ye Büyük Tepki!

TFF 1. Lig’in 31. haftasında misafir ettiği Altınordu ile berabere kalan Adanaspor’da teknik adam Coşkun Demirbakan, futbolcusu Emeka Friday Eze’ye ateş püskürdü. Demirbakan, karşılaşmanın sonrasında gerçekleşen basın toplantısında yaptığı açıklamada, berabere kaldıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Futbolcularda psikolojik olarak baskı olduğunu aktaran Demirbakan, "Psikolojik faktörlerden dolayı futbolcular biraz kendilerini sıkıyorlar. İlk devredeki oyunu futbolcuların gelecek kaygısı ve puan cetvelinin baskısına bağlıyorum. Sahaya çıktık, hatalar yaptık. Rakibimiz ilk devreyi oyun olarak bizden iyi bitirdi. İkinci yarı toparladık. Üstünlüğü ele aldık, pozisyon da bulduk ama olmadı. Rakibimiz de maçın sonlarına doğru 1-2 pozisyon buldu ve maç bitti." ifadelerini kullandı.

Demirbakan, futbolcusu Eze’ye dönük sert ifadeler kullandı ve şunları söyledi:

"İleri uçtaki Eze yetersiz. Büyüt umutlarla transfer edilmiş, sezon başı kolay maçlarda kendini göstermiş ama kapasite olarak çok düşük bir futbolcu. Bolu’da gol kaçırdı, maç 2-0 olacaktı. Giresunspor maçında pozisyonuna dönmedi, onun bölgesinden gol yedik. Geçen hafta Bursaspor maçında iki pozisyonda kale boştu, atamadı. Koskoca Adanaspor Kulübüne olmuyor bu tip futbolcular. Adanaspor onun oynadığı en büyük kulüp, kendisinin haberi yok. Bütün herkesin kaderiyle oynadı. Konuşmamı ona ayırdım. Çünkü Adanaspor’un burada olmasının sebebidir bana göre. Para istiyor. Ne parası? Senin ceza ödemen lazım. Sen bu kulübe borçlusun."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal