CAS, Trabzonspor’a Duruşma Tarihi Verdi!

Trabzonspor Kulübü, 2010-11 sezonunda yaşanan şike iddiaları süreci doğrultusunda CAS’a yaptığı başvuru sonucunda 15 Aralık için duruşma tarihi aldı.

19.10.2018-13:00 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-13:01) CAS, Trabzonspor’a Duruşma Tarihi Verdi!

FIFA Disiplin Komitesi Başkanı'nın Trabzonspor’un başvuru dosyasını reddetmesinden sonra yeni bir girişim için kollarını sıvayan bordo mavili yönetim, geçtiğimiz aylarda CAS'a başvuru yapmıştı. Karadeniz ekibinin yaptığı başvuruyu değerlendiren CAS yetkilileri, 15 Aralık 2018 tarihi için Trabzonspor'a duruşma tarihi verdi.

Bordo mavili ekipte UEFA ve FIFA ile ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Aralık'ta seçim olması sebebiyle bu tarihi değiştirme yönünde bir adım attıklarını belirterek, "Biz bu tarihi değiştirmek adına bir girişimde bulunduk. Çünkü tam seçim dönemine denk geliyor. Yeni yönetimin oluşması halinde biz de bu tarihin 1 ay sonrasına alınmasını istedik. Aynı hafta içerisinde olmaması adına bu yönde girişimimiz oldu. Kabul edilir, edilmez çok önemli değil. Edilmezse Aralık'ta CAS'ta duruşmamız var." ifadelerini kullandı.

CAS duruşmasından umutlu olduklarını belirten Bülbüloğlu, "Daha önce de Lozan'da CAS davasına gitmiştik. Avukatlarımız ve yönetimimizle beraber burada savunmamızı yapacağız. Taraflar dinlenecek ve CAS daha sonra dosyayı inceleyip 3-4 ay sonra karar verecek. Biz sonuna kadar gideceğiz. Umutlu gidiyoruz çünkü sonuna dek haklıyız. Bütün dosyalar açık ve net." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal