Beşiktaş'ta Operasyon Başlıyor!

Spor Toto Süper Lig sona ermeden transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş yönetimi, beklentileri karşılayamayan bazı oyunculara da güle güle diyecek.

02.05.2018-09:56 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-09:38) Beşiktaş'ta Operasyon Başlıyor!
Siyah beyazlı idareciler, gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturma hedefiyle yola çıkarken, kadroda yer alan ancak hayal kırıklığı yaratan bazı isimlerle de yolları ayıracak. Siyah beyazlı yönetim, bu bağlamda yapacağı operasyonda ilk neşteri forvet hattına vuracak.

Sezon başında büyük umutlarla katılan İspanyol oyuncu Negredo ve devre arasında Alanyaspor’dan kadroya dahil edilen Vagner Love’u iyi bir teklif alınması durumunda takımdan göndermeyi planlayan yönetim, bu oyuncuların yerlerine listede, Demba Ba ve Burak Yılmaz’ın dışında Avrupa’dan çok kariyerli bir golcünün yer aldığı belirtildi.

10 NUMARA JAVIER PASTORE’NİN

Öte yandan siyah beyazlı yönetim kadroya mutlaka kariyerli bir 10 numara katmak istiyor. Sezon sonunda takımdan ayrılacak Talisca’nın bonservisinin 20 milyon Euro civarında olması nedeniyle Brezilyalı yıldızdan doğacak boşluğu doldurmak isteyen yönetim, PSG’nin Arjantinli yıldızı Javier Pastore için resmen harekete geçecek.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal