Beşiktaş’ın Yeni Golcüsü Ligue 1’den!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, siyah beyazlı yönetimden Vagner Love ya da Alvardo Negredo’dan biriyle yolların ayrılmasını ve kaliteli bir golcü alınmasını istedi.

14.08.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-15:36) Beşiktaş’ın Yeni Golcüsü Ligue 1’den!

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Akhisarspor’u 2-1 kazanan mağlup eden Beşiktaş, galibiyete karşın takıma iyi bir forvet kazandırmak için kolları sıvadı.

Siyah beyazlı yönetim bu doğrultuda rotayı Fransa’ya çevirdi. Listede pek çok golcünün yer almasına rağmen Marsilya'da forma giyen Kostas Mitroglou konusunda karar kılan siyah beyazlıların bu kararının arkasında Yunan oyuncunun uygun fiyatı yatıyor…

Geçmiş transfer dönemlerinde de birkaç defa Beşiktaş'ın gündemine giren 30 yaşındaki forvetin transferi gerçekleşmemişti.

Geride kalan sezonda Marsilya formasıyla 30 karşılaşmaya çıkan Mitroglou, bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer alırken 13 kez ağları sarsmayı başardı. Fransız ekibiyle olan sözleşmesi 2021’de bitecek Mitroglou'nun kiralanması için görüşmeler yapacak olan siyah beyazlı yöneticilerin kısa süre içerisinde transfer pazarlıklarına başlayacağı belirtildi.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal