Beşiktaş, AEK'nın Kaptanının Peşinde

Beşiktaş, AEK’da top koşturan Petros Mantalos'u kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

27.05.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-11:59) Beşiktaş, AEK'nın Kaptanının Peşinde

Transfer harekatını büyük bir gizlilikle devam ettiren Beşiktaş, Petros Mantalos'un radarına aldı. Siyah- beyazlıların, 28 yaşındaki deneyimli orta sahayı uzun zamandır izlediği belirtilirken, teknik adam Sergen Yalçın'ın da bu transfere olumlu baktığı öğrenildi.

2022 YILINA KADAR KONTRATI BULUNMAKTA

Beşiktaşlı yöneticilerinin onayladığı Petros Mantalos hususunda yönetimin önündeki en büyük engel futbolcunun bonservis ücreti olarak dikkat çekiyor. 2022 yılına kadar AEK ile kontratı olan Mantalos aynı zamanda takım kaptanlığı görevini de sürdürüyor. Siyah- beyazlıların, Mantalos için çeşitli mali formüller üzerinde çalıştığı ifade edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni sezon için belirleyeceği kulüp harcama limitini henüz bilmeyen idare, açıklanacak rakamı bekliyor. Farklı seçenekler üzerinde çalışan siyah- beyazlıların, takım içinden teklif yöneltilmesi olası bazı futbolcuların gönderilmesi durumunda kasaya girecek ekonomik kaynağı Mantalos için harcayabileceği belirtiliyor.

Yunan Milli Takımı'nda da görev yapan Mantalos ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürülen Beşiktaşlı idarecilerin, 2.5- 3 milyon euro seviyesindeki bonservis hususunda aceleci hareket etmediği ve şartların oluşması durumunda bu transferi yapılacağı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal