Barcelona'dan Mustafa Kapı Harekatı

Galatasaray ile sözleşme imzalamayan ve kadro dışı bırakılan genç yıldız Mustafa Kapı’yı Barcelona’nın istediği öne sürüldü.

19.02.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-11:43) Barcelona'dan Mustafa Kapı Harekatı

Galatasaray ile sözleşme imzalamayan ve kadro dışı bırakılan genç yıldız Mustafa Kapı’yı Barcelona’nın istediği öne sürüldü.

Ünlü spor yayıncısı France Football'un paylaştığı habere göre Barcelona, yeni sözleşmeyi imzalamak istemediği için Galatasaray yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan 17 yaşındaki oyuncu Mustafa Kapı ile ilgileniyor.

France Football'un haberinde Mustafa Kapı'nın çok iyi bir tekniğinin olduğu ve Barcelona DNA'sına uygun bir oyuncu olduğunu ifade etti. Ayrıca genç oyuncunun hem 8 hem de 10 numaralı bölgelerde oynayabildiği belirtildi.

Merih Demiral da altyapısından çıktığı Fenerbahçe'de forma şansı bulamayacağı için Portekiz 2. ligine transfer olmuş ve sonrasında sergilediği performans ile Juventus'a kadar yükselmişti.

U19’da oynamayı kabul etmeyen ve bu sezon Fatih Terim’den forma şans bulamayan oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs 2020’de bitecek. Kontrat yenilemediği için gözden düşürülen futbolcu Fenerbahçe ile anlaştığı iddialarını yalanladı ve yurt dışına gitmek istediğini söyledi.

6 yıldır sarı-kırmızılı takımda oynayan Mustafa Kapı’nın sosyal medyada eski tarihli Fenerbahçe lehine tweetleri olduğu biliniyordu. Bu sebeple Fenerbahçe'ye gideceği belirtilmişti ancak Mustafa Kapı bunu yalanladı. 17 yaşındaki Mustafa Kapı “Amacım kontrat, para vs. ya da Galatasaray’a saygısızlık değil, önüm kapalı. Fenerbahçe de gündemimde değil. Hedefim Avrupa’da oynamak. Fatih hocama saygısızlık da etmem. Bana atfedilen tweetlerin atıldığı dönemde yaşım 10” ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal