Avrupa Basınında Gündem Fatih Terim!

Avrupa basını, coronavirüs testi pozitif çıkan Fatih Terim'e sayfalarında geniş yer verdi.

25.03.2020-00:31 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-00:25) Avrupa Basınında Gündem Fatih Terim!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yeni tip coronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa basınında da büyük yankı uyandırdı.

Reuters haber ajansı, "Galatasaray antrenörü Terim, coronavirüs testinin pozitif olduğunu söyledi" başlığıyla haberi yayınlarken, tecrübeli çalıştırıcının paylaşımını da habere ekledi.

İtalya'da yayın yapan Sky Italia, "Fatih Terim coronavirüs testinin pozitif çıktığını ifade etti. Terim'de kronik hastalık bulunmamasına karşın yaşı nedeniyle risk grubuna dahil edilebilir" yorumu yapıldı.

Haberde ayrıca deneyimli teknik adamın Milan ve Fiorentina'yı çalıştırdığı ifade edildi.

Fransız gazetesi L'Equipe, "Fatih Terim'in coronavirüs testi pozitif çıktı" manşetiyle duyurduğu haberde, 66 yaşındaki çalıştırıcının "Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin" dediğini işaret etti.

İtalya'dan La Gazetta dello Sport, "Terim'in testi pozitif çıktı. 66 yaşındaki teknik adam hastaneye kaldırıldı ve sosyal medya hesabından gelişmeyi duyurdu" dediği haberinde Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın da pozitif çıkan testi yayınlandı.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca ise bu gelişmeyi, "Fatih Terim, sosyal medya hesabından coronavirüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. Terim daha önce ligin devam etmesine karşın oyuncularına izin vermiş ve antrenman yaptırmamıştı" şeklinde duyurdu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal